City gross

Idag var jag igång med praon som planerat.
Det blev ju lite konstigt förra veckan och förändringar gjordes, men det är över nu.

Idag tog jag sovmorgon, så jävla trött och så jävla utsliten från allt.
Tempot var otroligt högt i Norrköping och jag blev tröttare än vad jag trodde. Så mycket gjorde jag i alla fall inte men tydligen blev jag utsliten av det lilla eller så är jag bara ällmänt övertrött. Dessutom får man mycket damm i halsen och det är knappast rena arbetsplatser.

Som sagt... idag tog jag sovmorgon sen hoppade jag över frukosten och gjorde mej i ordning och tog 117 till Brommaplan. Där köpte jag en cheesburgare och väntade på en speciell buss som skulle ta mej till City gross.
Efter att jag hade väntat rätt länge kom den och det gick inte att ta fel, det stod Gratis buss City Gross över hela. Dt var bara det att jag missade den första delen om gratis så jag var berädd med en enkelbiljett när jag gick på.
chauffören tittade rätt konstigt på mej när jag visade fram den.
- den där behöver du inte här, sa han.
Och jag blev jätte glad för att han lät mej åka gratis, det händer inte så ofta längre. Busschaffisarna har blivit surare på gamla dar.
Då tittade han, om möjligt ännu konstigare på mej och förklarade att det var en gratis buss där alla åkte gratis
*aaaw pinsamt!*
- Jaha men guuuud vad kul att det finns sånna bussar, haha ehm... jaa.. hehe
slag i huvudet med öppen hand, shit! snacka om att skämma ut sej.
Men issa hade turen på sin sida. Hon var ensam i bussen så ingen såg henne, om man nu vill kalla det att ha turen på sin sida. Busschauffören såg pervers ut och om han skulle försökta sej på en våldtäkt var det väl knappast bra att vara ensam i bussen.


När jag kom till City Gross gick jag in genom en dörr och upp för två trappor och sen in genom en dörr... och på andra sidan dörren stod ett stort grönt slemmigt illanluktande moooooonster.... okej haha, jag säger ju att jag är övertrött.

På andra sidan dörren stod helt seriöst min brorsa och byggde på något. Vi hann inte jobba så länge innan hans pappa Massoud ringde, vi åkte till solna någonstans och käkade lunch. Massoud är taxichaffis och dagens händelse var heltklart när han skulle parkera. Han vägrade först att stå framför en annan taxi.

- Det är taxi 020 dom är dumma i huvet.

Sen insåg han att det vara enda platsen som fanns kvar så han backade in så gott det gick och Tommy gick ut för att se till så att han inte körde på den andra bilen.

- Kolla hur han har parkerat, jag säger ju att dom är dumma i huvet.

jo faktiskt det var rätt kul, Taxin hade tagit upp minst två prarkeringsaplatser för det var ca. 1-1.5 meter både framför och bakom bílen när vi hade parkerat. Det såg rätt kul ut och jag borde ha tagit kort på det =P


Efter att vi hade käkat åkte vi tillbaka till Bauhaus som vi jobbade på och det var något fel på taxin så Tommy hjälpte till med den först och sen gick vi in och fortsatte jobba.

Jag kopplade in mina tre följande vägguttag (ni som har läst min blogg tidigare vet att jag har kopplat in ett på telenor) och sen drog jag en kabel längst hela taket ovanför takplattorna, hjälpte till att sätta upp en lampknapp samt hjälpte till att fixa en sån där grör utgångsskylt med en vit guppe en trappa och en pil, mycket elligant. very nice
efter det var vi trötta och orkade inte göra mer så då åkte vi hem. Arbetsdagarna är faktiskt rätt långa men så länge jag har något att göra är det riktigt kul. Om jag inte blir polis kanske hantverkeri är något för mej.
inte rörmokare kanske men något annat. det tråkiga är att man blir så smutsig och det går ju inten är man är tjej eller hur =P haha joo varför skulle det inte göra det? orka var en sån där liten ful fjortis med en liter hårspray och världens ruffs och smink som rinner som fan så fort man går ut i regnet, nej jag har bara ett litet ord att säga on tjejerna like that... PALLA! då är jag häldre en lortgris.
Vad är lite smuts i Sverige när vi har ett av världens renaste vatten?
det är ju för fan bara att duscha!
tack och hej smutsig tjejimage86This is me then
// Issa
p.s det där lilla rimmet kom jag på alldeles själv alldelses nyss *aaaw proud*


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0