Livet = Helvetet

Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan... ... ... ...

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet.

Det här har varit den värsta terminen i hela mitt liv. Hur länge har jag gått i skolan?
För länge...
och det här har helt klart varit den värsta terminen någonsin!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Jag är så trött på allting, det kommer stunder för alla då man bara vill lägga sej ner och dö men jag har fan velat dö hela terminen.

För att rabbla upp några av sakerna som gjort terminen till skit:
SKOLAN- slutar 4 tre dar i veckan *jiiiiippiiiie*
HÅRD TRÄNING- helt klart för hård med tanke på mitt psyke just nu
SÖMNPROBLEM- jag har inte sovit många timmar år 2006
PA- någon dum jävel gjorde en sida på pa om mej och skrev en jävla massa skit
POLISEN- kopplades in och det blev allmänt jobbigt
LEDDE TILL SKOLK
KOMPISAR- jag trivs inte alls i min fucking pluggisklass
7:OR 8:OR 9:OR- alla mobbar mej för något, fan vet jag vad
LÄRARE- somliga borde verkligen gå i pension
MENSVÄRK- ständigt problem


asså allt går först så jävla bra och sen vänder det totalt och så blir allt skit och när allt börjar gå bra igen så blir det skit igen. och så fort något börjar lösa sej händer något nytt.
Skolan har väl ändå varit värst, det är där man tillbringar mesta tiden säger man ju och då är det väl viktigt att trivas.
JOO VISST, FAN VAD JAG TRIVS!!!!!!
till att börja med går jag i en jävla pluggisklass där alla har MVG i alla ämnen, det är väl i och för sej bra men inte i våran skola, nej för jag går i Västerorts mest mobbade och mest anmälda skola oj vad stolta vi är över våran fina VÄLLINGBYSKOLA den har brunnit ner några gånger för mycket.
I vällignbyskolan är det mobbat att ha bra betyg, det är mobbat att bli något när man blir stor. Och en klass där alla har minst ett IG röker typ alla, det är status! och jag hamande med alla pluggisar, dvs. dom som tar hem alla böcker i alla ämnen varenda jävla dag för att kolla igenom det vi har gjort underdagen trots att vi inte har några läxor. överdrivet jag vet men så är det.
Att gå i en pluggisklass har sina nackdelar, of course.
Eftersom pluggisar anses vara töntiga är det lätt att man själv blir en tönt om man har fel kontakter ( det är en nackdel för den som tycker att det är viktigt att inte vara en tönt i andras ögon)
dessutom är det en nackdel om man inte delar pluggisarnas intressen. det är så jag har det. Jag är kanske lite mer typisk tjej som gärna festar och som gärna gör sånt som ungdomar håller på med. men pluggisarna delar inte mina intressen, sååååå jävla jobbigt.

Sen var det en jävel (jag vet vem) som hatar mej av nån jävla anledning och var absolut tvungen att göra en sida om mej på pa och skriva en jävla massa skit som inte var sant på sidan. dessutom var det bilder på mej med på sidan och det var heltklart riktat mot mej. Den kvällen vände jag upp och ner på huset jag var så jävla förbannad att hade det varit på dagen hade jag gått hela vägen hem till människan och misshandlat skiten så hårt att  *  inte skulle våga se sej i spegeln på vääääääääääldigt länge. Det skulle jag fan ha gjort och jag hade lyckats men istället anmälde jag skiten och vägrade gå till skolan på några dagar. Min klassföreståndare var givetvis informerad om hur det låg till och ganska snabbt fick polisen reda på vem som låg bakom allt. Sidan hade raderats ganska tidigt men det var försent, när jag såg sidan hade redan 55 personer spanat in den och fler blev det.
Sen blev jag retad i skolan för att någon hade gjort en sida om mej. Folk trodde ärligt talat att jag hade gjort den själv för att få uppmärksamhet, det var verkligen ett helvete att gå till skolan. Jag fick kommentarer av folk hela tiden men jag fick leva med det, och dom som var värst undvek jag, det gjorde att jag fick skippa vissa lektioner och jag går fortfarande inte på dom lektionerna och det har gått några månader sen det började.
 Men nu har det börjar bli bättre, jag får inga kommentarer i korridoren längre det enda är ju att jag inte går på dom där lektionerna men det är lika bra det, då får jag lite extra tid att plugga + att man inte får några betyg i ämnet, d.v.s. särengelska, urtjäkta uttrycket men så kallar jag det, och det stämmer ganksa bra. 
Idag var dessutoma den skydliga till sidan inne på polisförhör, men längre kommer jag inte.
det är det som är det värsta. så som jag har fått lida för det här och så får jag inget för det. Det är möjligt att det har vart svårt att sova den senaste tiden för den skyldiga men det har det ju varit för mej också.

Och nu när det äntligen har börjat lösa sej har några 7:or (killar) börjat kalla mej för Pamela Anderson och nu har de gjort nån sång om mej och jag känner inte ens dom. Jag har inte hört sången än men rykten sprids jävligt fort och det har ju jag verkligen erfarenhet om nu med tanke på vad jag har varit med om.  Jag var inte i skolan idag men jag lär ju få veta allt om den där sången på måndag.  

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0