Älskling

Jag vet att det känns som att vi inte känner varandra längre men jag älskar verkligen dej girl.
Det går alltid att snacka med dej och som jag alltid har sagt och alltid kommer att säga

Du har ett hjärta av guld

Du vet inte hur mycket du fortfarande betyder för mej och du vet inte hur ofta du får mej att gråta.
Det är det ingen som vet och ingen som ser men jag gråter ofta och mycket är pågrund av dej.
Jag saknar verkligen våran tid och för länge sen gjorde jag ett diagram med hela mitt liv. Det gick upp och ner hela tiden och sen kom det till punkten NU då var det på noll, d.v.s. jag mådde verkligen skit, det var precis när vi bråkade eller vad fan vi gjorde. Det som förstörde allting.

Shit vad jag saknar allt vi gjorde, du var lixom min då, det låter knäppt men jag kände verkligen att du var min bästis och ingen annans. Du har verkligen förändrats sen dess och det vet du att jag tycker. Du är inte alls samma person som jag var bästis med en gång i tiden. Nu är du en helt annan person och det känns verkligen som att vi har kommit ifrån alla våra minnen. Men du ska veta att jag minns dom och det får mej ofta att gråta när jag tänker tillbaka på det.

Jaja älskling när du ser det här vill jag bara att du ska veta att jag älskar dej som du är, även fast du inte är den personen som jag älskade som mest längre så får jag ta dej som du är. Jag kanske inte kan snacka med dej om allt längre, men då får jag väl snacka med nån annan, men du har något som inte många har.
Förmågan att kunnase vilka som en ensamma och behöver dej som mest, för när man behöver dej då finns du och det är därför jag älskar dej så mycket och jag vill att du ska veta att jag uppskattar allt som du gör för mej

Dom tårarna jag gåter pågrund av dej är glädjetårar, fatta vad glad jag är att jag är träffat jordens finaste människa!

image30

P.s. Förlåt att jag inte gjorde din födelsedag lika fin som du gjorde min men hade jag inte varit i Thailand hade jag gjort allt för att göra din födelsedag bäst

Ingen är perfekt men du är jävligt nära

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0