Fyllegubben är bakis

Idag är det en sån där seg dag som är så jävla skönt att ha ibland. Tyvär har man inte tid med sånt på helgerna för då ska man ju göra så mycket annat och sen tycker man att det är bortkastad tid att bara sitta ner när helgen är så kort. Det är så mycket man ska hinna med som man inte hinner med på vardagarna.
Men nu är det ju lov och då kan man göra lite som man har lust med.

Som sagt det är en seg dag idag, det blev sent igår.
Min syrra och hennes kille bor i brighton (hennes kille är därifrån) och så kom dom i förrgår natt så vi käkade middag med dom igår. Självklart blev det sent och pappa konkade fram 6 burkar öl redan på dagen.
Senare käkade vi middag och självklart drog dom några glas vin då rätt lätt, det var både rött och vitt om jag inte minns helt fel. På det några burkar öl till och så höll dom på fram till 02.00. Jag satt med hela tiden och redan vid tolvtiden hade jag börjat somna till. Veckan som varit har inte precis blivit sömrik så om det var något jag behövde så var det att sova. Men så satt vi där i alla fall. Själv nöjde jag mej med cola, inte för att jag har något val men vin dricker jag inte frivilligt, samma sak med öl, jag fattar inte hur folk får i sej det. Men det handlar väl om vanesak och så är det ju med det mesta.
Lillebrorsan var med också, vilket egetnligen inte var tänkt eftersom att han konkade över hela datorn till grannen för att nattgibba, vilket visade sej inte funka så kom han tillbaka med skiten igen och sen satte han sej hos oss och deltog i diskussionerna blandat engelska och svenska.
Anlednignen till att dagen idag är seg är ju förstås att pappa blev rätt bakis, syrran har ont i huvudet och sov för lite och Mike (hennes kille) rätt smart nöjde sej ganska bra igår med typ 10 burkar öl. Han klarade sej ganska bra och verkar inte ha några större problem just nu.
Själv sov jag ca. 10 timmar, vilket inte har hänt sen jag var i Thailand för typ 4 månader sen. Det var efter den jobbiga flygningen, 10 sömnlösa timmar + några till efter att vi kommit till hotellet då vi hade piggnat till allihop så någon timme till gick åt till att bara gå runt och se oss omkring. Tillbaka på hotellet kunde jag såklart inte sova men efter ett tag somnade jag och 10 timmar senare vaknade vi.

Jag hade nästan glömt hur det kändes att få sova så länge nu men så fick jag ju uppleva det igen då, längtar redan till nästa gång =P

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0